HTML

Éltető anyatej

Aktualitások, információk a veresegyházi szoptatást támogató baba-mama körről. Az anyatejes táplálással és az anyatej hatásaival foglalkozó tudományos cikkekről lesznek rövid összefoglalók. Minden, ami az anyatej illetve a szoptatás hatásával foglalkozik a gyermek testi, lelki, szociális fejlődésére és az anya egészségére helyet kap itt.

Ki kíváncsi?

free counters

Új helyen, a Varázs Klubban - (http://www.varazsklub.hu/varazs-klub/elerhetosegeink) Református Iskola mellett a zöld falú ház - várlak benneteket, ahol minden második héten van a "védőnős klub" azaz Manó klub és a közbenső hetek közül minden második szerdán lesznek a szoptatást támogató baba-mama kör alkalmai. Így 2013-ban márciustól minden negyedik héten szerdán délelőtt 10-től 11:45-ig lesznek a találkozók:

- március 6. Éjszakai gondoskodás
-április 3. Felkészülés a baba fogadására. Testi változások, szülés és az első napok.
- április 24. Az első hetek történései, a nehézségek elkerülése. Mit tegyek, hogy pont elég legyen az anyatej? Te mire számítottál és milyen volt?
- május 22. Az első falatok. Hogyan kezdjük a hozzátáplálást? Fogápolás csecsemőkorban, az anyatej szerepe.
- június 5.: 6-12 hónapos babák, hogyan tovább a második félévben?
- július 3.: Meddig elég az anyatej? Meddig szopik a baba? Hogyan és mikor lesz vége a szoptatásnak?

Mindenki, aki érdeklődik a szoptatás iránt, vagy bármilyen okból érinti, megérinti a téma (kismamák, anyák, nagymamák, nők, apák.... stb.) várva várt vendég a baba-mama csoportban.

Kérdésed van? Hívj bátran: 30-2493457 (Bodrogi Lilla)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltetoanyatej.blog.hu/api/trackback/id/tr105122384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása